سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

همچنین برای استفاده از سقف عرشه فولادی در دهانه بیشتر از این مقدار، از سیستم‌های دیگری مانند سیستم سقف فولادی جعبه‌ای استفاده می‌شود.

پیشنهاد گام نادرست عرشه فولادی موجب هدررفتن وقت و هزینه شما می‌شود.

بتن ریزی آخرین مرحله از اجرای سقف عرشه فولادی می باشد. بتن مورد نیاز برای یک متر مربع سقف عرشه فولادی به صورت تقریبی ۰٫۱۱ متر مکعب می باشد که ۱۱% از هزینه کل تهیه و اجرای سقف عرشه فولادی را شامل می شود.

 به افرادی که روی پروژه کار می کنند، حتما توصیه گردد که از پرتاب وسایل و ابزار آلات و تجهیزات و … بر روی عرشه فولادی خودداری کنند زیرا ممکن است باعث تغییر شکل ورق گردد.

لازم به ذکر است که شما میتوانید یک نمونه از صدها پروژه اجرایی سقف عرشه فولادی را که توسط شرکت ساختمانی فرتاک ویژن انجام شده است را در ویدیو ذیل مشاهده بفرمایید.

اجرای چنین سقف‌هایی به دلیل نظم و یکپارچگی، از زیبایی بصری خوبی برخوردار است.

این نقص باعث سقف عرشه فولادی می‌شود تا بسیاری از سازندگان از عرشه‌های معمولی استفاده کنند.

با استفاده از این نوع سقف، به دلیل مقاومت بالا و عدم قالب‌بندی، مشکلاتی نظیر باز شدن ناگهانی قالب و یا گیر کردن پای افراد درون آرماتورها پیش نمی‌آید.

نصب این قسمت از عرشه‌های فولادی برخلاف دیگر قسمت‌های این سیستم سریع، آسان و مقرون به صرفه است. با این حال، فلاشینگ عرشه به قدرت باربری سازه اضافه نمی‌کند.

ارسال کد تایید لطفا اطلاعات تکمیلی ذیل را برای تکمیل فرایند عضویت وارد نمایید

شایان ذکر است که این سیستم در واقع، بهبود یافته سقف کامپوزیت معمولی است که به‌عنوان یکی از اقتصادی‌ترین انواع سقف در نظر گرفته می‌شود.

این نوع از مصالح، ضخامت نسبتاً بالایی داشته و در سقف‌ها کاربرد بیشتری دارد.

اصطلاح عرشه کامپوزیتی به دلیل عملکرد هم‌زمان عرشه فولادی و بتن رویه آن به کار می‌رود. عملکرد عرشه با بهم پیوستن ورق فولادی و دال بتن، دال بتن مسلح را تشکیل می‌دهد.

بر ای آرماتور بندی سقف های عرشه فولادی از میلگردهای آجدار استفاده می نمایند. همچنین می توان از مش های آماده و یا الیاف مخصوص بتن نیز استفاده نمود، که اجرای آن باید بر اساس آیین نامه ها و قوانین مربوط به آن باشد.

Report this page